Gaspace
Kullanım alanları: Taze et, pişmiş et, sebze, salatalar,
aperatif yiyecekler, fırıncılık, hazır yemek, balık, ilaç
ambalaj, ilaç ampulleri
• Dokunmatik ekran
• 5 farklı test yöntemi
• Kolay kurulum ve kullanım
• Otomatik kalibrasyon
• Opsiyonel dâhili yazıcı
• Opsiyonel suya dayanıklı model
• 0 ile 100% aralığında Infrared CO2 ölçüm sensörü
• 3 sn ölçüm cevap süresi
• 0-0.999 % O2 için 0,005 %; 1-9,999% O2 için 0,02 %; 10-
100 % O2 için 0,2 % hassasiyet
• 0-100 % CO2 için 1,5 % hassasiyet;
• Otomatik 3 ölçüm aralığı seçimi
• Çalışma koşulları: 10-40 ° C
• Dahili data kaydedici
• Farklı ölçüm seviyeleri için programlanabilir alarm
• Veri kayıt ve raporların bilgisayara aktarımı için seri
ara yüz