2 adet ürün bulunmuştur.

Filtrele
RHM Kütlesel (Coriolis) Debimetre
Stok Durumu: VAR
  • Yeni
  • Kampanya
  • Ücretsiz Kargo
Rheonik RHM Kütlesel (Coriolis) Debimetre

Tüm Rheonik debimetrelerimiz, yükseltilmiş sinyal/gürültü oranı ile patentli Omega tüpü tasarımına dayanmaktadır. Mükemmel performans ve güvenilirlik sağlayan bu eşsiz tasarım, dünya çapında en memnun müşteri kitlesini oluşturmuştur. Diğer kütlesel debimetre üreticilerinin aksine Rheonik, Omega şekilli patentli tasarımı ile en küçük hızlarda bile basınca bağlı olmayan yüksek hassasiyetli ölçüm sağlar. Debimetre ayıca kritik uygulamalar için mükemmel seviyede tekrar edilebilirlik ve stabilite sağlar.

Uygulama Alanları

Kimyasal, petrol ve gaz debileri, soğutucu akışkan dolumu, pilot tesisler, yüksek basınçlı sıvı ve gazlar, sıvı hidrojen dolum istasyonları, asfalt karıştırma istasyonları (363°C’de bitumen), yüksek hassasiyetli dolum istasyonları, tantalum ölçer kullanarak HCl ölçümü ve yüksek sıcaklıkta ölçüm istasyonları

Coriolis Debi Transmitterleri
Stok Durumu: VAR
  • Yeni
  • Kampanya
  • Ücretsiz Kargo
Rheonik Coriolis Debi Transmitterleri

Rheonik transmitterleri son kullanıcılar için bir dizi kapsamlı özellik sunan teknolojiye sahiptir. Uygulama gerekliliklerine dayanarak bir transmiter seçilebilir. Rheonik Coriolis transmiterleri DCS veya PLC sistemleri için geniş iletişim ara yüz seçenekleri sunar.

Uygulama Alanları

Rheonik debimetrelere bağlanmış Rheonik transmiterler, debimetre işletimi açısından kesin kontrol sağlar. Transmiterler saha, kontrol odası ve panel montajı için uygundur.

Filtrele

Markalar

    © 2020 Enotek Mühendislik ve Danışmanlık Hizm. San. Tic. Ltd. Şti.. Tüm hakları saklıdır.

    Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.