Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.
UltraView LD kameranın artırılmış hassasiyeti ve genişletilmiş tarama aralığı sayesinde, büyük bir alan içindeki birçok sızıntıyı hızlı bir şekilde tespit edebilirsiniz. Geleneksel yöntemlerden 10 kat daha hızlı sızıntı tetkiki yapma olanağı sunan bu hızlı ve kullanımı kolay cihaz, Ultraprobe serisi cihazlarımızda olduğu gibi ses dosyaları kaydedip indirme ve analiz etme imkânı da tanır. Ayrıca cihazınızı, Leak Survey SideKick uygulaması gibi mevcut UE Sistemi yazılımlarına entegre edebilirsiniz. Kullanımı çok kolay olduğu için UltraView LD kamera çok az eğitim gerektirir — hemen kaçak tespitine başlayabilirsiniz!
Reuter Stokes Flame Tracker Dry 325, bir alev tarafından üretilen ultraviyole (UV) ışığı algılar ve alev durumunun var olup olmadığını bildirir. Bu sağlam tasarım, hassas elektronikleri ısıdan uzaklaştırarak bakımı azaltır ve böylece su soğutma ihtiyacını da ortadan kaldırır. Silisyum Karbür (SiC) optik fotodiyot, çoklu yakıtlar, düşük NOx yakıcılar ve buhar enjeksiyonu ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Flame Tracker Dry 325 çeşitli gaz türbini modellerine uygulanabilir.
124T571P0002 Kodunun güncel versiyonu için bizimle temas kurunuz.
s::can con::cube, verilerin toplanması ve istasyon kontrolü için kompakt, güçlü ve çok yönlü bir terminaldir.
En yeni işlemci yeni teknolojisiyle, SCADA sistemleri ve herhangi merkezi veritabanı sistemine arayüz oluşturması gibi özellikleri con::cube terminalini ölçüm istasyonlarının kontrolü için mükemmel kılar. Uyku
modundaki düşük güç tüketimi güneş enerjisiyle çalışma imkânı tanır.
© 2020 Enotek Mühendislik ve Danışmanlık Hizm. San. Tic. A.Ş.. Tüm hakları saklıdır.